Politica de confidentialitate

    
   Tipuri de date colectate

   In cadrul tipurilor de date personale pe care aceasta aplicatie le colecteaza, atat direct, cat si prin terti, putem enumera:

   • Permisiunea de accesare aproximativa a locatiei (continua)
   • Permisiunea de a vedea conexiunile WI-FI.

   Detaliile complete despre fiecare tip de date personale colectate sunt prezentate in sectiunile dedicate ale acestei pagini de politica de confidentialitate sau prin texte specifice afisate inainte de colectarea datelor.

   Datele personale pot fi mentionate de utilizator, sau in caz de utilizare a datelor, se colecteaza automat cand se utilizeaza aplicatia. Toate datele cerute de catre aceasta aplicatie sunt esentiale si nefurnizarea acestora va avea drept consecinta imposibilitatea aplicatiei de a furniza servicii. In cazurile in care aplicatia specifica in mod clar ca unele date nu sunt obligatorii, utilizatorii au posibilitatea de a nu furniza aceste informatii fara consecinte asupra functionalitatii serviciului. Utilizatorii care nu sunt siguri ce date personale sunt obligatorii, pot contacta operatorul de date.

   Orice utilizare a cookie-urilor sau a altor tool-uri de urmarire – de catre aplicatie sau a detinatorilor de servicii terte servesc scopului de a furniza serviciul solicitat de utilizator si in plus, altor scopuri descrise in prezentul document si in Politica cookies.

   Utilizatorii sunt responsabili pentru toate datele personale ale tertelor persoane obtinute, publicate sau impartasite prin intermediul aplicatiei si sa confirme ca au acceptul tertilor de a furniza aceste date operatorului de date.


    
   Modalitatea si locatia procesarii metodelor de procesare

   Operatorul datelor proceseaza datele utilizatorilor intr-o maniera adecvata si va lua masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.

   Procesarea datelor este indeplinita folosind computere si / sau tool-uri IT, care urmaresc procedurile organizationale si moduri strict relationate scopurilor indicate. De asemenea, conform operatorilor datelor, in unele cazuri, datele pot fi accesibile unor persoane implicate in operarea site-ului (administratie, departamentul de vanzari/ marketing, departamentul legal si administratorul de sistem), sau unor persoane externe (furnizorii de servicii tehnice, furnizorii de hosting, companii IT, agentii de comunicare). Lista actualizata a acestor terte parti poate fi solicitata operatorului de date oricand.
    
   Locatie

   Datele sunt procesate in birourile operatorului de date, unde partile implicate in procesare sunt localizate. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati operatorul de date.
    
   Retentia datelor

   Datele sunt pastrate cat timp este necesara furnizarea serviciului de catre utilizator sau cat timp este necesar scopurilor mentionate in acest document si utilizatorul poate cere oricand operatorului stergerea acestor informatii.
    
   Utilizarea datelor colectate

   Datele care il privesc pe utilizator sunt colectate pentru a permite operatorului de date sa furnizeze serviciile sale, dar servesc si urmatoarelor scopuri: inregistrare si autentificare, acces la conturi ale tertelor parti, contactarea utilizatorului si permisiuni ale dispozitivului de acces la datele personale.

   Datele personale folosite in acest scop sunt reliefate in sectiunile specifice ale acestui document.
    
   Permisiunea dispozitivelor pentru accesul datelor personale

   In functie de dispozitivul fiecarui utilizator, aplicatia poate solicita anumite permisiuni care permit accesul la dispozitiv dupa cum este descris mai jos.

   In mod implicit, aceste permisiuni trebuie sa fie garantate de catre utilizator inainte ca aceste informatii sa fie accesate. O data ce permisiunea a fost data, aceasta poate fi revocata de utilizator in orice moment. In vederea revocarii permisiunii, utilizatorii pot edita setarile dispozitivului sau pot contacta operatorul de date pentru mai multe detalii despre informatiile din documentul prezent. Procedura exacta a controlului permisiunilor aplicatiei poate depinde de dispozitivul utilizatorului sau softul acestuia.

   Va rugam sa aveti in vedere ca revocarea permisiunilor ar putea avea impact asupra functionarii optime a acestei aplicatii. Daca utilizatorul acorda oricare din permisiunile mentionate mai jos, respectivele date personale pot fi procesate (accesate, modificate sau sterse) de catre aplicatie.
    
   Permisiune de accesare locatie aproximativa (continua)

   Utilizata pentru accesarea aproximativa a locatiei dispozitivului. Aplicatia poate colecta, utiliza sau impartasi locatia utilizatorului in vederea furnizarii serviciilor de locatie.
    
   Accesul la contul tertelor parti

   Acest tip de serviciu permite aplicatiei sa accese datele din contul dvs. printr-un serviciu apartinand unei terte parti si sa realizeze diverse actiuni. Aceste servicii nu sunt activate automat, dar necesita autorizare explicita din partea utilizatorului.
    
   Permsiuni ale dispozitivului pentru accesul datelor personale

   Aceasta aplicatie solicita anumite permisiuni de la utilizatori care permit accesul la dispozitivul utilizatorului conform mentiunilor curente si celor descrise in acest document.

   Date personale colectate: permisiunea asupra accesarii aproximative a locatiei (continue), a locatiei precise (GPS si retea), conexiuni WI-FI, informatii aditionale despre colectarea datelor si procesarea acestora.
    
   Actiuni legale

   Informatiile personale ale utilizatorului ar putea fi folosite in scopuri legale de catre operatorul de date, in Instanta sau in pasii necesari unei posibile actiuni legale care survin in urma utilizarii improprii a aplicatiei sau a serviciilor asociate. Utilizatorul declara ca este constient de faptul ca operatorul de date s-ar putea afla in situatia de a dezvalui anumite informatii personale autoritatilor publice.
    
   Informatii aditionale despre datele personale ale utilizatorilor

   In conformitate cu informatiile incluse in aceasta politica de confidentialitate, aplicatia poate furniza utilizatorului informatii aditionale si contextuale in ceea ce priveste anumite servicii sau colectarea si procesarea datelor personale la cerere.
    
   Inregistrari in sistem si mententata

   Pentru scopuri de operare si mentanta, aplicatia sau alte servicii ale tertelor parti pot colecta fisiere care pot inregistra interactiuni cu aceasta aplicatie (inregistrari in sistem) sau pot folosi pentru acest scop alte date personale (cum ar fi adresa IP).
    
   Informatii care nu se regasesc in aceasta politica

   Mai multe detalii referitoare la colectarea si procesarea datelor personale pot fi solicitate operatorului de date in orice moment.
    
   Drepturile utilizatorilor


   Utilizatorii au dreptul, oricand, sa stie daca datele lor personale au fost stocate sau pot consulta operatorul de date pentru a afla mai multe despre continut si origine, sa verifice acuratetea acestora sau sa solicite sa fie anulate, actualizate, corectate, sau pot solicita transformarea in format anonim sau sa blocheze orice informatii care sunt tinute impotriva legii, precum si sa isi manifeste opozitia din diverse motive legitime.

   Cererile trebuie trimise operatorului de date la datele de contact de mai sus.

   Aplicatia nu suporta cereri de tipul ,,Nu urmari”. In vederea determinarii daca unul din serviciile partilor terte onoreaza cereri de tipul ,,Nu urmari”, va rugam sa cititi politicile lor de confidentialitate.
    
   Schimbari in politica de confidentialitate

   Operatorul de date isi rezerva dreptul de a realiza modificari asupra acestei politici de confidentialitate in orice moment prin semnalarea utlizatorilor pe aceasta pagina. Este recomandata verificarea acestei pagini cat mai des, in special ultima data a modificarii listate jos. Daca un utilizator are obiectii la adresa schimbarilor politicii, acesta trebuie sa inceteze sa utilizeze aceasta aplicatie sau poate solicita operatorului de date sa stearga informatiile personale.

   Daca nu este mentionat, atunci politica de confidentialitate curenta se aplica tuturor datelor personale pe care operatorul de date le detine despre utilizatori.
    
   Definitii si referinte legale ale datelor personale

   Orice informatie referitoare la o persoana legala, o institutie sau o asociatie, care poate fi, identificata, inclusiv indirect, prin referinta la orice alta informatie, incluzand aici numarul de identificare personal.
    
   Utilizarea datelor

   Orice informatie poate fi colectata automat din aplicatie (sau de serviciile tertilor implicati in aceasta aplicatie), care pot include: adresa IP, nume de domenii sau numele computerelor folosite de catre utilizatorii acestei aplicatii, adresa URI, ora cererii, metoda utilizata pentru a trimite cererile catre server, marimea fisierului primit ca raspuns, codul numeric care indica statusul raspunsului dat de server, tara de origine, caracteristicile sistemului de operare folosit de utilizator, detalii specifice fiecarei vizite (timpul petrecut pe fiecare pagina din aplicatie) si detaliile despre calea folosita de aplicatie cu referinta speciala la secvente din pagina vizitata, si alti parametri ai sistemului de operare ai dispozitivului si/sau mediul IT al utilizatorului.
    
   Utilizator

   Individul care foloseste aplicatia, care trebuie sa coincida cu sau sa fie autorizat de catre subiectul la care datele personale fac referinta.
    
   Subiectul datelor

   Persoana legala la care se refera datele personale.
    
   Procesorul datelor

   Persoana legala, administratia publica sau orice alta asociatie sau organizatie autorizata de catre operatorul de date pentru procesarea datelor in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.
    
   Operatorul de date

   Persoana legala, administratia publica sau orice alta entitate, asociatie sau organizatie cu dreptul de a lua decizii in ceea ce priveste scopurile, metodele de procesare a datelor personale si a mijloacelor folosite, incluzand securitatea referitoare la operarea si utilizarea acestei aplicatii. Operatorul de date, in cazul in care nu este specificat contrariul, este si detinatorul aplicatiei.
    
   Aplicatia

   Instrumentul hardware si software unde datele personale despre utilizator sunt colectate.